Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /homepages/5/d344247839/htdocs/vinidecor/tienda/includes/functions/database.php on line 19

Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /homepages/5/d344247839/htdocs/vinidecor/tienda/includes/functions/database.php:19) in /homepages/5/d344247839/htdocs/vinidecor/tienda/includes/functions/sessions.php on line 102

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /homepages/5/d344247839/htdocs/vinidecor/tienda/includes/functions/database.php:19) in /homepages/5/d344247839/htdocs/vinidecor/tienda/includes/functions/sessions.php on line 102
Tienda Vinilos Decorativos y Fotomurales, VinidecorŪ, Paterna (Valencia)
Advertència Atenció! sóc capaç d'escriure al fitxer de configuració: /kunden/homepages/5/d344247839/htdocs/vinidecor/tienda/includes/configure.php. Això és un risc potencial de seguretat - si us plau, poseu els permisos d'usuari adequats en aquest fitxer.
Compres 0 productes
English  Valenciā  Espaņol  

Categories
Ofertes
rostre 7
rostre 7
49.00EUR

29.40EUR
Cerca Ràpida
Utilitzeu paraules clau per trobar el producte que busqueu.
Cerca Avançada
Enviament gratuit
Condicions d'ús

      El fet d'accedir a aquesta pàgina web implica que coneix, entén i accepta les Condicions d'Us vigents. D'aquesta manera l'usuari és conscient que l'ús d'aquest allotjament web es troba baix la seua responsabilitat i es compromet a no utilitzar cap dels continguts amb fins il·licits o en contra de l'ordre públic, actuant sempre d'acord amb la moralitat i els bons costums comunament acceptats. També queda prohibit obtindre, reproduir o distribuir els continguts mostrats en aquest website si no és per a ús personal i en cap cas lucratiu.

 

      DRETS DE PROPIETAT INTELECTUAL:

      Totes les marques, noms comercials o logotips de la pàgina web són propietat de VINILOS DECORATIVOS, Vinidecor® o de tercers. Per tant, l'accés al website no li otorga cap dret sobre els dissenys, logotips, imatges, videos, marques esmentades o noms comercials. D'aquesta manera, els continguts són propietat intel·lectual de VINILOS DECORATIVOS, Vinidecor® o de tercers, sense que puguen ser explotats per vosté.

 

      JURISDICCIÓ:

      Legislació aplicable a aquestes Condicions d'Ús es regeix per la legislació espanyola. VINILOS DECORATIVOS, Vinidecor® i l'usuari seran sotmesos als jutjats i tribunals de València per qualsevol controversia que poguera existir en l'aplicació de les Condicions d'Ús.

 

      PROCÉS DE COMPRA:

      Previament al procés de compra, tot usuari que desitge iniciar el dit procés haurà d'estar registrat a la base de dades de VINILOS DECORATIVOS, Vinidecor®. Per a això s'haura d'accedir a l'apartat de creació d'un compte nou i omplir tots els camps obligatoris del formulari. Una vegada registrat, es trobarà en disposició d'iniciar el procés de compra. El primer pas del procés consistirà a trobar el producte desitjat. Per fer-ho, es disposa d'un cercador, o si no té una idea en concret, pot anar veient les diferents categories de productes que conté aquesta pàgina web. Un cop seleccionat el producte, disposarà d'un apartat de simulació en què li ajudarà a decidir-se pels atributs del producte escollit. Finalment, haurà de confirmar la comanda en els següents passos i li serà enviat un email amb totes les dades de l'operació realitzada. Durant tota la sessió que estiga connectat podrà accedir a l'apartat de "la meua cistella" per observar els articles triats, la quantitat i el preu d'estos, podent fer modificacions i cancel·lacions.
      La forma de pagament serà per mitjà de PayPal.

Continua